woensdag 15 oktober 2008

Stuur je kerstkaarten op tijd dit jaar

Wil je voorkomen dat je kaarten pas na kerst worden bezorgt of heb je zo vlak voor kerst wel andere dingen aan je hoofd als bedenken wie je allemaal een kerstkaart moet sturen dit jaar?
Zorg er dan voor dat je nu alvast je kerstkaarten ontwerpt, schrijft en adresseert. Ga een middag zitten en bedenk rustig (nu kan dat nog) wie je allemaal een kaart wilt sturen. Neem de tijd voor het uitzoeken van de juiste kerstkaart, of ontwerp er zelf een. Vervolgens adresseer je ze alvast en leg je ze in een bundeltje in de la. Vergeet niet een dag in je agenda te plannen dat je ze op de bus moet doen anders komen ze alsnog te laat.
Het voordeel van online je kaarten ontwerpen en versturen is dat je aan kunt geven wanneer jij ze bezorgt wilt hebben. De drukker print en verstuurt jouw kaarten dan op de juiste dag en jij hebt er geen omkijken meer na. Een ander bijkomend voordeel van je kaarten op tijd schrijven is dat als je iemand vergeten bent je deze nog kunt toevoegen. Zo heb je straks iedereen de beste wensen gegeven en blij zijn met zo'n attente vriend(in).

Geen opmerkingen: