woensdag 12 november 2008

Kerstkaarten online

Meer en meer kerstkaarten worden online verstuurd. Ook op deze blog hebben we het veel over online kaarten gehad. Het grote voordeel van online kaarten versturen is dat je snel én creatief aan de slag kunt, dat het niet zo duur hoeft te zijn en de resultaten altijd origineel en mooi zijn.
De Consumentenbond heeft afgelopen week twaalf verschillende aanbieders van online kaarten beoordeeld. De belangrijkste punten bij deze beoordeling waren kwaliteit, gemak, aanbod en functionaliteit. Kaartje2go is bij deze test als veruit de beste uit de bus gekomen en heeft op alle onderdelen een maximale score behaald.
Nu waren wij al langer fan van het aanbod van Kaartje2go en nu heeft de Consumentenbond onze mening onderstreept. Schroom dus niet en maak dit jaar je kerstkaarten online, verstuur ze direct vanaf het internet of laat ze eerst thuis bezorgen. Stuur een heel pakketje tegelijk of meld je eerst aan en test de eerste kaart gratis. Heel veel plezier met het sturen van jullie kerstkaarten dit jaar!

Geen opmerkingen: